Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grillowane żeberka w musztardzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 1 kg.
cebula 2 szt.
tymianek kilka gałązek
Musztarda miodowa Prymat 3 łyżki
wino białe wytrawne 3 łyżki
sól i pieprz
syrop klonowy 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: grillowane żeberka w musztardzie

mięso opłukać i osuszyć,cebule obrać i posiekać,tymianek opłukać posiekać wymieszać z cebulą i pozostałymi składnikami marynaty,i smarować osuszone żeberka z obu stron układać na tacce aluminiowej i upiec na rozgrzanym grillu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 05.11.2013 07:30
Super żebereczka
Ada-Gaba 17.10.2013 07:18
taki obiadek to jest coś
Motorek 24.01.2013 09:54
uwielbiam żeberka pod każdą postacią

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak