Składniki:
pierś z indyka | 3/4 kg. |
pomarańcza | |
miód pszczeli | 2 łyżki |
cebula | |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
papryczka chili | 1 szt. |
sól i pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | 1 op. |
olej | |
cukier | |
sok pomarańczowy | 1/2 (świeżo wyciśnięty) |
pierś z indyka | 3/4 kg. |
pomarańcza | |
miód pszczeli | 2 łyżki |
cebula | |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
papryczka chili | 1 szt. |
sól i pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | 1 op. |
olej | |
cukier | |
sok pomarańczowy | 1/2 (świeżo wyciśnięty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: