Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sandacz w panierce z sera

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek w proszku 1 łyżeczka
Pieprz czarny grubo mielony Prymat 1/2 łyżeczki
filet z sandacza 4
oliwa 2 łyżki
sok z cytryny
ser żółty 1/2 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Sandacz w panierce z sera

Przygotować panierkę z sera żółtego (twardego), pieprzu i czosnku.
Obtoczyć filety w panierce.
Na patelni rozgrzać oliwę i smażyć filety na średnim ogniu 3-4 minuty z każdej strony.Podawać z sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak