Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab z ketchupem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 1/2 kg.
sól i pieprz
olej
szałwia lub mięta kilka listków
wołowina kilka (cienkie plasterki)

Przepis i sposób przygotowania na: schab z ketchupem

mięso umyć i pokroić na plastry (5-6szt.)oprószyć solą i pieprzem i na chwilę odstawić w chłodne miejsce ułożyć na natłuszczonej blasze plastry schabu na każdy plaster położyć cienki plasterek wołowiny posmarować ketchupem położyć opłukany liść szałwii lub mięty i spiąć wykałaczką,wstawić do piekarnika na 25min.w temp.180st.podawać z ziemniakami lub ryżem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 19.03.2013 09:24
fajny pomysł
Wafelek2601 04.03.2013 00:24
Z takiego przepisu wyjdzie przepyszny schabik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak