Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka jajeczna z dodatkiem rzodkiewki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5
groszek konserwowy 1/2 szkl
rzodkiewka pęczek
śmietana 1/2 szkl
koper pęczek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jajeczna z dodatkiem rzodkiewki

Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo. Chłodzimy, obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Tak samo robimy z oczyszczoną i umytą rzodkiewką. Groszek odcedzamy na sicie, aby pozbyć się nadmiaru wody. Umyty koperek drobno siekamy. Wszystkie przygotowane składniki łączymy ze sobą i dodajemy śmietanę oraz doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 05.01.2014 12:08
Takiej jeszcze nie robiłam ale bym spróbowała.
alaaa 25.09.2013 20:20
pyszna na śniadanie
Łukasz15 14.12.2012 19:10
Bardzo dobra sałatka
IKrakowianka 17.07.2012 23:14
pomysłowa
mirosława4 13.06.2012 19:45
brzmi smacznie:)
mirosława4 13.06.2012 19:45
brzmi smacznie:)
Rafał10 07.06.2012 12:03
takiego połączenia jeszcze nie próbowałam :) Chętnie wypróbuję !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak