Składniki:
gołębie | 4 szt |
pieczarki | 200 gram |
rosół | 1/2 litra |
cebula | 4 szt |
sól | do smaku |
masło ziołowe | 80 gram |
słonina | do smaku |
margaryna | do smażenia |
mąka ziemniaczana | 2 łyżeczki |
wino czerwone | 1/4 litra |
gołębie | 4 szt |
pieczarki | 200 gram |
rosół | 1/2 litra |
cebula | 4 szt |
sól | do smaku |
masło ziołowe | 80 gram |
słonina | do smaku |
margaryna | do smażenia |
mąka ziemniaczana | 2 łyżeczki |
wino czerwone | 1/4 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: