Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z ryby wędzonej i chrzanu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
chrzan 1 łyżka
szczypiorek 1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z ryby wędzonej i chrzanu

Rybę obieramy ze skóry i ości. Dodajemy łyżkę chrzanu i dodajemy soli i pieprzu do smaku. Posypujemy szczypiorkiem. Dziwne połączenie,ale pyszne.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 19.08.2012 22:48
fajna pasta!
gosia1988 03.06.2012 19:04
super
Rafał10 03.06.2012 10:54
z chrzanem jeszcze nie robiłam, ciekawa propozycja :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak