Składniki:
rabarbar | 2 kg |
cukier | 200 g |
mleko | 400 ml |
cukier | 80 g |
mąka pszenna | 4 łyżeczki |
mąka | 300 g |
masło | 200 g |
jajko | 1 |
woda | 1 łyżka |
sól | |
białko | 9 |
cukier puder | 200 g |
rabarbar | 2 kg |
cukier | 200 g |
mleko | 400 ml |
cukier | 80 g |
mąka pszenna | 4 łyżeczki |
mąka | 300 g |
masło | 200 g |
jajko | 1 |
woda | 1 łyżka |
sól | |
białko | 9 |
cukier puder | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: