Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekąska

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
ser żółty 5 dag
płaty śledzia marynowane 2 sztuki
rzodkiewka 1|2 pęczka
rzeżucha 2 łyżki
liście sałaty 4 sztuki
ogórek świeży 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Przekąska

Jajka ugotować na twardo , obrać , pokroić na połówki.,Ogórka dokładnie umyć , pokroić w plastry. Ser pokroić w plastry a następnie na kawałki wielkości połówki jajka .Płaty śledzi również pokroić na kawałki.Rzodkiewkę umyć, pokroić w plasterki.Na połówkach jajek układamy plasterek ogórka , sera , śledzia , rzodkiewkę. Posypać rzeżuchą . Podawać na liściach sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dariusz8 12.10.2016 19:25
fajna przekąska
madzialena19 05.06.2012 20:09
smaczna przekaska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak