Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta zasmażana na śmietanie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śmietana
Kucharek przyprawa do potraw
mąka
koperek
ocet 10 %
sól
pieprz
margaryna
kapusta młoda

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta zasmażana na śmietanie

Kapustę poszatkować i obgotować, odcedzić. Kapustę dusić na margarynie, dodać kucharek i przyprawy, a następnie śmietanę rozrobioną z wodą, octu do maku. Zagęścić wodą z mąką, posypac koperkiem.
Polecam jako dodatek do obiadu, do mięs, sama róznież fajnie smakuje. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 09.08.2013 20:20
fajny dodatek
traktorek 24.01.2013 22:56
takiej nie jadłam
eliza135 06.09.2012 08:12
nie jadłam
RenataZ-et 31.08.2012 22:55
smaczna
gosia561 15.08.2012 00:43
jeszcze nie jadłam na śmietanie
gosia561 15.08.2012 00:43
jeszcze nie jadłam na śmietanie
Dorian 27.07.2012 22:59
smaczna kapustka
Rafał10 02.06.2012 20:01
uwielbiam młodą kapustkę , mniam !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak