gulasz z dzika

gulasz z dzika

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • dzik

    500 g
  • cebula

    2 szt
  • pomidor

    3 szt
  • borowiki

    100 g
  • wino czerwone

    100 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

MIęso piec na złoto z każdej strony dodaj cebulę oraz pomidory wraz z grzybami zalać winem dusić do miękkości

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat