Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jajek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
płaty sledzia marynowanego 2 sztuki
cebula 1 sztuka
oliwa 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jajek

Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w grubą kostkę. Cebulę również obrać pokroić w kostkę. Płaty śledzia pokroić na kawałki. Następnie wszystkie składniki zmiksować z oliwą. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Pastą smarujemy kanapki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 02.11.2013 10:02
lubię taką
madzialena19 05.06.2012 20:10
pyszna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak