Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grillowane kotlety wołowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rostbef lub antrykot 3/4 kg.
olej
sól i pieprz
zioła świeże
masło
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: grillowane kotlety wołowe

umyte mięso pokroić na kotlety o grubości ok.2 cm. posmarować olejem i układać na rozgrzanym grillu piec ok.10min.aż się zrumieni odwrócić dopiec posolić i oprószyć pieprzem świeżo zmielonym podawać z utartym masłem z ulubionymi świeżymi lub suszonymi ziołami i czosnkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 23.02.2014 07:47
Pyszniutkie, chce mi się już grilla.
Seba 25.03.2013 09:03
extra mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak