Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

golonka z piwem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

golonko tylnie
piwo 1 szkl.
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: golonka z piwem

golonkę oczyścić umyć zalać wrzątkiem dodać liść laurowy i gotować ok.30min.wyjąć osuszyć natrzeć solą i pieprzem ułożyć na wysmarowanej tłuszczem blasze i piec w temp.200st.ok.10min.po tym czasie zmniejszyć temp.do 180st. i piec do miękkości obracając ją i podlewając piwem,podawać z duszoną kapustą kwaszoną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 25.02.2014 15:20
super golonka
Ada-Gaba 10.10.2013 06:50
ładna sztuka
Angelika10 03.06.2012 19:30
Mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak