Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta dyniowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dynia 100 gr
marchewka ugotowana 100 gr
pietruszka gotowana 50 gr
cebula 0,5 sztuka
Kukurydza z Puszki do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
oliwa do smaku
parmezan starty do smaku
makaron kokardki 100 dyniowy

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta dyniowa

Makaron ugotować al dente (użyłam pysznego makaronu dyniowego Barilla z Włoch), dynie, marchewkę, pietruszkę, cebulkę-duszę w małej ilości wody i jak wyparuje dodaje oliwę i przyprawy. Na koniec dodaje makaron i mieszam na gazie. Serwuje z surówką i posypuję parmezanem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 05.06.2013 12:48
nieźle wygląda muszę spróbować
Bernadeta1 01.06.2013 17:37
bardzo lubię pasty
ElizaT 15.10.2012 11:21
super pasta
Rafał10 02.06.2012 20:07
proste, szybkie i smaczne ! TO LUBIĘ !!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak