Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASOLA PO BRETOŃSKU

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola 30 DKG
kiełbasa cienka 10 DKG
sos do fasolki 1 OP

Przepis i sposób przygotowania na: FASOLA PO BRETOŃSKU

Fasolę gotujemy. Kiełbasę kroimy w plasterki i smażymy. Fasolę i kiełasę mieszamy ze sobą i polewamy sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 05.05.2011 15:29
właśnie dzisiaj gotowałam:):)
buksiak12 29.09.2010 11:51
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak