Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi z sosem czosnkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szparagi białe 1 pęczek
masło trochę
czosnek 3 ząbki
słodka śmietanka trochę
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi z sosem czosnkowym

Szparagi obrać umyć i ugotować w osolonej wodzie z łyżeczką cukru, około 15 - 20 minut. w osobnym garnku rozpuścić masło, dodać rozdrobniony czosnek, oraz trochę śmietanki. Po odcedzeniu szparagów polać je sosem czosnkowym.


Smacznego!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika63 02.06.2012 22:41
Pychotka:)
Rafał10 02.06.2012 20:09
proste, szybkie i smaczne ! TO LUBIĘ !!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak