Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rzodkiewki, kalarepy i kiełków fasoli mung

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki pęczek 1
kalarepa 1 sztuka
pomidory śliwkowe 3 sztuki
kiełki fasoli mung 1 puszka
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rzodkiewki, kalarepy i kiełków fasoli mung

Rzodkiewkę i kalarepę obrać i umyć i pokroić w większą kostkę. Pomidora umyć i również pokroić w większą kostkę. Fasolkę mung odsączyć i dodać do sałatki. Na końcu dodać sos sałatkowy.


Smacznego!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak