KURCZAK Z NADZIENIEM

KURCZAK Z NADZIENIEM

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kurczak

    1 SZT
  • mielone mięso

    70 DKG
  • pieczarki

    20 DKG
  • jajko

    1 SZT
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mielone mięso należy wymieszać z obranymi i pokrojonymi pieczarkami, jajkiem oraz przyprawami. Tak przygotowanym farszem napełniamy kurczaka i zaszywamy. Pieczemy w piekarniku ok.2 godziny w tem.180 stopni.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ewelina38

16.05.2011 21:37
zapewne pyszny taki kurczaczek

Tika4444

20.11.2010 17:26
wyciągasz kości przed nadzianiem?

Dorota71

30.08.2010 17:25
ciekawy przepis

Emilia22

30.08.2010 16:56
mniam mniam

buksiak12

30.08.2010 16:27
uwielbiam dania z kurczakiem

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat