Składniki:
włoszczyzna | |
kości wieprzowe | |
smalec | 1 łyżka |
kiełbasa zwyczajna | 1 laska |
cebula | |
żur | 1 but. |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
chrzan świeżo starty | 1 łyżka |
śmietana 18-procentowa | 1/2 szkl. |
pieprz | |
chleb |
włoszczyzna | |
kości wieprzowe | |
smalec | 1 łyżka |
kiełbasa zwyczajna | 1 laska |
cebula | |
żur | 1 but. |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
chrzan świeżo starty | 1 łyżka |
śmietana 18-procentowa | 1/2 szkl. |
pieprz | |
chleb |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: