Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Glazurowana wieprzowina z letnia salata

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z wieprzowiny 2
imbir 2.5 cm
marchew 1
musztarda dijon 1 lyzeczka
limonka 1
pomidorki koktajlowe 8
sałata 1
bazylia świeża 28 gram
miód 2
sos worcester 3 lyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Glazurowana wieprzowina z letnia salata

Marynata - wymieszaj miod, sos wocershire, starty imbir.
Usmaz filety wieprzowe - 3 minuty na kazdej stronie.
Nastepnie wlej 4 lyzki marynaty na patelnie i smaz filety przez kolejna minute.

Marynata do salaty - do pozostalej marynaty do miesa dodaj musztarde, starta skorke oraz wycisniety sok z polowy limonki. Wrzuc liscie salaty, marchewke, pomidorki oraz bazylie i wymieszaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 21.10.2012 19:03
pysznie wygląda
tomek18 05.09.2012 20:44
wygląda bardzo smacznie
tomek18 05.09.2012 20:44
wygląda bardzo smacznie
adelajda 16.08.2012 07:38
smakowite to mięsko !!
Iwusia 01.06.2012 23:07
ale smakowite danie
ziutula
ziutula 01.06.2012 16:49
smaczne mięsko
ania20m 01.06.2012 16:46
smakowicie wygląda:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak