Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z tuńczykiem i makaronem ryżowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk 200 g
makaron ryżowy 300 g
pomidor 2 szt
papryka 1 szt
cebula 1 szt
majonez 40 g
przyprawy do smaku
ketchup pikantny 40 g

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z tuńczykiem i makaronem ryżowym

Ryż gotujemy 3 minuty odcedzamy studzimy,tuńczyka rozdrabniamy łaczymy z pokrojonymi pomidorami,cebulą oraz papryką całość mieszamy,z majonezu i ketchupu robimy sos.Całość łączymy mieszamy przyprawiamy wg uznania

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak