Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sznycle wieprzowe z jabłkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe 50 dag
smalec 1 łyżka
jabłka 5 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: sznycle wieprzowe z jabłkami

Sól
Pieprz
Kolendra
Masło 1 łyżka

Mięso podzielić na 5 plastrów, zbić, posypać kolendra pieprzem. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z obu stron. Jabłka umyć, obrać i pozbawić pestek; pokroić na plastry. Jabłka usmażyć na rozgrzanym maśle kłaść na talerze a na wierzch sznycle.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 30.08.2012 20:50
pycha danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak