Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wątróbki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 1/2 kg
jajko 5 szt
sól
Pieprz biały mielony Prymat
zielona pietruszka
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wątróbki

Na rozgrzane masło wkładamy oczyszczoną wątróbkę z posiekaną cebulką. Pod koniec lekko solimy. Jajka gotujemy na twardo, siekamy drobniutko. Usmażoną wątróbkę rozgniatamy widelcem lub drobniutko siekamy, mieszamy z posiekanym jajkiem, solimy, pieprzymy, mieszamy z posiekana pietruszką. Super pasta na kanapki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknbozka 04.10.2011 17:43
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak