Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowy tadzin
Kroki postępowania
Jeżeli nie macie naczynia to tadżin można zrobić to w garnku,potem przełożyć do naczynia do zapiekania i w piekarniku ściąć jajko.
mielone mięso wieprzowe | 30 dag |
bazylia świeża | 2 łyżki |
czosnek | 4 ząbki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
oliwki | 10 dag |
chlli | 1/3 łyżeczki |
kminek | 1/2 łyżeczki |
sos pomidorowy | 250 ml |
jajko | 3 sztuka |
cytryna | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: