Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parzybroda

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 0,5 szt
ziemniaki 50 dag
cebula 1 szt
bulion 1,5 l
mąka 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Parzybroda

Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Kapustę opłukać i poszatkować. Wraz z ziemniakami ugotować w bulionie. dodając pokrojoną w kostkę cebulę. Gdy warzywa będą miękkie zagęścić zawiesiną z mąki i wody, zagotować i przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 21.11.2012 19:14
ciekawe jak smakuje?
caralajna 13.07.2012 07:18
pewnie takie dobre, że je się za szybko i parzy w brodę haha:)
IKrakowianka 08.07.2012 22:38
ciekawe :)
misia53 17.06.2012 11:37
fajna nazwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak