Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z grochem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
szczypiorek 1 pęczek
masło 3 łyżki
sól do smaku
liście sałaty 3 sztuki
groch 1/2 gotowany biały

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z grochem

Liście sałaty umyć , osuszyć . Szczypiorek umyć , posiekać. Jajka wbić do miseczki , roztrzepać widelcem . Rozpuścić masło na patelni. Na gorące masło wlać jajka , wsypać gotowany groch , szczypiorek , doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Smażyć do ulubionej konsystencji jajecznicy, mieszamy cały czas smażenia.Podajemy na liściach sałaty.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 12.07.2013 06:59
ciekawy przepis
Betka 26.08.2012 00:00
coś nowego;)
ewelina/bunia 27.07.2012 12:04
ciekawe
Rafał10 01.06.2012 09:04
Fajny, łatwy przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak