Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wędzony łosoś na pierzynce z dzikiego ryżu

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 100 gram
ryż 100 gram
cytryna 3 plasterki
sałata 4-5 liści
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Wędzony łosoś na pierzynce z dzikiego ryżu

Ryż dziki, 1 torebeczkę ugotować na sypko. Na talerz wyłożyć sałatę, na nią dziki ryż i poukładać w małe rożki uformowane z plasterków łososia wędzonego (jeśli łosoś jest w kawałku- pokroić na wąskie paseczki. Talerz przyozdobić cytryną i koperkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PIOTR11 08.11.2012 15:33
ciekawe danie
safcia 03.07.2012 12:10
fantastyczne
Rafał10 01.06.2012 09:36
bardzo smaczne!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak