Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanapka na ciepło z jajecznicą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2
pomidor 1
sałata lodowa 2
sól 1
keczup pikantny 1

Przepis i sposób przygotowania na: kanapka na ciepło z jajecznicą

jajka usmażyć na maśle - na jajecznicę. Chleb pokroić na kromki, posmarować keczupem ,ułożyć liście sałaty. Jajecznicę posolić i popieprzyć do smaku. Sporą łyżkę jajecznicy nałożyć na kanapkę , docisnąć , przekroić na pół, podawać od razu , smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

elficzna 12.08.2012 18:32
Bardzo smakowite, na prawdę...aż ślinka cieknie
Monika-twin 22.07.2012 19:31
zdrowo i pysznie
Monika63 30.06.2012 16:01
fajny pomysł
dwa pokoje z kuchnią 21.06.2012 11:39
fajne, ja robię podobne ale faszeruję małe bułeczki i zapiekam z serem- twoje też są super!!! bardzo ładne zdjęcia :)
ewasylwia 07.06.2012 14:12
pomysłowe i proste
Martinezek 03.06.2012 11:25
dokładnie , proste , zdrowe i smaczne
Sylwia29 31.05.2012 16:18
Pycha
niedozywiona 31.05.2012 16:01
nic wymyślnego i odkrywczego, a jakie to smaczne ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak