Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

papryka nadziewana serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka 200 g
cebula 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: papryka nadziewana serem

Jajko 1 szt.
Olej 10 g
Papryka mielona
Sól
Pieprz

cebulę pokroić w kostkę 8i udusić na oleju. Ser utrzeć z jajkiem, dodać cebulę, sól, pieprz i wymieszać. Paprykę umyć, wyjąć gniazda nasienne i nadziać serem. Następnie strągi papryki ułożyć w naczyniu, podlać małą ilością wody i zapiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak