Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś z zieloną fasolką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś 2 dzwonka
fasolka zielona 250 g
cebula 1 mała
oliwa 2 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z zieloną fasolką

Łososia posypać solą , pieprzem , przyprawa do ryb i obsmażyć na małym ogniu z obu stron na odrobinie oliwy. Fasolkę ugotować i posypać zeszkloną cebulką usmażoną na 2 łyżkach oliwy doprawić solą pieprzem . Rybkę wyjąć na talerz i posypać fasolką z cebulą . Podajemy z młodymi ziemniakami ugrillowanymi .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorrota 17.02.2014 16:36
uwielbiam łososia, jeszcze w takim wykonaniu:)
Kuchareczka2 22.03.2013 20:04
znakomite danie
Zoso 25.08.2012 20:38
smaczna ryba
SYLKA 06.08.2012 22:41
mniam mniam
babcia
babcia 25.07.2012 09:56
pyszny
babcia
babcia 25.07.2012 09:56
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak