Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażony ser pleśniowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser pleśniowy 3 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Smażony ser pleśniowy

Ser pleśniowy , okrągły, owalny czy trójkątny kroimy w poprzek na pól, każda połówkę obtaczamy w jajku , potem bułce tartej wymieszanej z przyprawami , a najlepiej jak rozbijemy jajko to wsypmy przyprawy i rozbijmy widelcem . Kładziemy przygotowany serek na gorącym tłuszczu na patelni i smażymy z każdej strony .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 26.04.2013 19:25
pyszny serek
Miki 25.08.2012 20:21
super
Miki 25.08.2012 20:21
super
babcia
babcia 23.07.2012 06:19
lubie ser smazony , ale nie plesniowy
babcia
babcia 23.07.2012 06:19
lubie ser smazony , ale nie plesniowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak