Przepis i sposób przygotowania na: RISOTTO Z TUŃCZYKIEM
Całość gotować, aż ryż będzie miękki,.
Do ryżu dodać kawałki tuńczyka. Potrawę doprawić solą, bazylią i pieprzem.
tuńczyk kawałki w oleju | 100 gram |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 2 łyżki |
bulion drobiowy | 500 ml |
wino białe wytrawne | 100 ml |
sól | 1/4 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/8 łyżeczki |
ryż | 1 szklanka |
bazylia | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: