Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

boczkiem trzymane parówki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 8 szt.
ser żółty 8 plastrów
wędzony boczek 8 plastrów
sól
pieprz
tłuszcz 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: boczkiem trzymane parówki

Parówki obrać z osłonek naciąć wzdłuż. W nacięcie włożyć ser i owinąć parówkę boczkiem. Przyprawić. Tak przygotowane parówki usmażyć na rozgrzanej patelni z tłuszczem. Gdyby boczek się odchylał spiąć wykałaczką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 25.07.2012 20:46
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak