Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusy białej i selera józefy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 150 g
seler 100 g
Zalewa:
majonez 15 g
sól
Kwas cytrynowy Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusy białej i selera józefy

Warzywa umyć i oczyścić. Z kapusty pozbyć się brzydkich i zepsutych liści. Zrobić zalewę z podanych składników. Warzywa rozdrobnić pokroić lub poszatkować i porcjami dodawać do zalewy. Wszystkie składniki wymieszać dokładnie.
kwasek cytrynowy można zastąpić sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak