Naleśniki na ostro

Naleśniki na ostro

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    50 dag
  • pieczarki

    50 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ubijamy ciasto ( mleko 0,5 l 30 dag mąki, 2 jaja, szczypta soli) Farsz: mięso mieszamy z przyprawą kebab i do mielonego Prymat plus kucharek do smaku , smażymy. 2 pokrojone cebule smażymy i dodajemy do mięsa . Obrane pieczarki kroimy w talarki posypujemy kucharkiem i smażymy. Na połowę naleśnika nakładamy farsz, trochę pieczarek i strty ser. Naleśniki składamy na pół i posypujemy ponownie, pieczarkami i serem. Zapiekamy, aż ser się roztopi. Podajemy z posypaną natką Prymat

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (29)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bystra45

08.10.2013 13:41
zaraz zrobie

Pani Domu

29.09.2012 16:03
pycha naleśniki

Pani Domu

29.09.2012 16:03
pycha naleśniki

ajres

18.06.2012 23:02
smaczne

Izabela/bella81

11.05.2011 08:52
muszą być pyszne

szajba2

16.03.2011 15:43
wolę zdecydowanie na słodko jeśli chodzi o naleśniki

kielcok1

25.12.2010 14:27
na ostro też może być

Barbara55

22.12.2010 15:32
mogą być i na ostro

Bart

16.12.2010 21:23
mniam mniam

Magdalena80

16.12.2010 21:14
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat