Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z mozzarellą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 woreczek
mozzarella 1 szt
rzodkiewka 6 kulek
kornoszon 4 szt
szczypiorek
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z mozzarellą

Ryz gotujemy w lekko osolonej wodzie według przepisu. Studzimy . rzodkiewki myjemy odcinamy końcówki i kroimy w kosteczkę . Korniszony kroimy w kostkę .Szczypiorek siekamy . Ser mozzarella kroimy w kostkę . Składniki mieszamy z soba . dodajemy majonez i doprawiamy solą i pieprzem do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jerry1 30.05.2012 11:13
super
Sandra11 30.05.2012 10:13
może byc dobre
stokrotka 30.05.2012 09:11
smaczny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak