Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięsne zrazy

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wieprzowe 1/2 kg
papryka czerwona 1 sztuka
ogórki konserwowe 3 sztuki
sól szczypta
pieprz szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Mięsne zrazy

Mięso pokroić w plastry i rozbić. Paprykę i ogórka pokroić w paski, owinąć mięsem, spiąć wykałaczką i przyprawić. Dusić na wolnym ogniu do miękkości ewentualnie podlać wodą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malgorzata549 09.09.2013 09:46
światny przepis
Pietruszka 29.05.2012 21:53
Coś dla mnie. Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak