Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta twarogowo-pomidorowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 200 gramów
pomidory 3 szt.
cebula biała 1 szt.
szcypiorek siekany
pieprz i sól

Przepis i sposób przygotowania na: pasta twarogowo-pomidorowa

1. Pomidory obrać ze skórki i pokroić na kilka części. Cebulę pokroić w kostkę. Cebulę, pomidory, szczypiorek, twaróg oraz sól i pieprz wymieszać razem za pomocą blendera lub miksera.

2. Podawać z grzankami lub bułką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 26.11.2012 13:40
świetnie wygląda;)
ziutula
ziutula 07.07.2011 10:50
taka pasta jest zdrowa....
iwona332 16.09.2010 14:15
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak