Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIECZEŃ WIEPRZOWA W GALARECIE

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karczek wieprzowy pieczony 300 gram
korniszony 4 sztuki
groszek konserwowy 150 gram
jajko 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka
marchew 3 sztuki
Żelatyna wieprzowa Prymat 1/2 opakowania
bulion 150 mięsny

Przepis i sposób przygotowania na: PIECZEŃ WIEPRZOWA W GALARECIE

Paprykę pokroić w paski, ogórki i jajko ugotowane na twardo w plasterki, a marchewkę w słupki.
Pieczeń cienko pokroić w plastry. Żelatynę namoczyć w wodzie, po czym wlać ją do bulionu i zagotować.
W miseczkach ułożyć plaster karczku, następnie ułożyć groszek, paprykę, marchewkę, ogórek, jajko i zalać galaretą. Następnie naczynia wstawić do lodówki na co najmniej 2 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 10.03.2014 08:47
na pewno pyszne
Iwusia 01.03.2014 20:17
musi być smakowita ta pieczeń
caralajna 25.01.2014 18:05
pyszna galareta
Bernadeta1 26.10.2013 09:44
na pewno smaczna
Malgorzata549 20.10.2013 12:37
musi być bardzo dobre
misia53 03.08.2013 00:23
to musi być smaczne
aisza1 29.01.2013 14:41
pycha
ajres 13.01.2013 13:13
smaczne
IKrakowianka 04.12.2012 19:59
superowe
PIOTR11 25.11.2012 19:57
takie coś lubię
Katarzyna59 12.11.2012 16:24
smaczne
IZABELA29 25.09.2012 08:11
pysznie
kate.500 17.08.2012 23:05
pycha
zuzanna_z 16.08.2012 12:31
bardzo smaczne
RenataZ-et 06.07.2012 15:33
ale super!
Łukasz15 25.06.2012 09:52
Mniam
Katarzyna54 29.05.2012 11:36
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak