Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krupnioki smażone z cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

krupnioki 4 szt
cebula 1 szt
smalec 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Krupnioki smażone z cebulą

Cebulę obrać i pokroić w krążki. Na patelni rozgrzać tłuszcz, ciasno ułożyć krupnioki, obok położyć cebulę i usmażyć. Krupnioki powinny mieć chrupiącą skórkę, a cebula jasnożółty kolor. Podawać na gorąco z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 08.05.2013 08:50
Ja też czasami tak robię:)
alaaa 17.11.2012 19:57
ulubione danie mojego męża,,
RenataZ-et 16.11.2012 17:53
pycha
kasiek 04.11.2012 20:33
lubię czasami też tak zjeść
Bożena13 23.07.2012 22:29
super;))
traktorek 01.07.2012 19:48
pycha
Katarzyna54 29.05.2012 11:36
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak