Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA KANAPKOWA Z SERA PLEŚNIOWEGO

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser pleśniowy 1 opakowanie
ogórki konserwowe 4 sztuki
tarty chrzan 1 łyżeczka
salami 100 gram
jogurt naturalny 2 łyżki
czosnekmarynowany 15 ząbków
majonez 3 łyżki
sól 1/8 łyżeczki
oliwki zielone 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA KANAPKOWA Z SERA PLEŚNIOWEGO

Salami, ogórki, oliwki i czosnek w pokroić kosteczkę.
Następnie dodać do tego rozdrobniony za pomocą np. widelca ser i dokładnie wymieszać.
Majonez połączyć z jogurtem, dodać chrzan, doprawić solą, po czym połączyć z pozostałymi składnikami. Mieszać, aż do uzyskania pasty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 28.01.2014 17:52
lubię takie pasty
malina 09.01.2014 12:47
bardzo lubię sery pleśniowe , a sałatka pyszna
fotoviderek 19.11.2013 07:24
Takie pasty to ja lubię :)
Iwusia 10.09.2013 23:39
bardzo fajny przepisik
caralajna 01.09.2013 07:57
fajny pomysł
IwonaKa 25.08.2013 00:06
świetna,muszę zrobić taką pastę
ben-ka 12.05.2013 19:31
mnie by bardzo smakowała.
Krystyna32 19.04.2013 20:10
świetna na śniadanie
pestka 26.11.2012 12:36
lubię sery pleśniowe
RenataZ-et 25.11.2012 10:31
smakowite
Ada-Gaba 02.10.2012 08:10
ciekawy przepis
Dorian 08.09.2012 21:58
pycha
kate.500 08.09.2012 21:53
super
reniatka 24.08.2012 18:14
super musze sprobowac
zuzanna_z 06.08.2012 12:25
dobre
Sylwia56
Sylwia56 06.07.2012 12:28
ciekawy pomysł
Katarzyna59 30.06.2012 20:45
wspaniała

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak