Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i awokado

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
ryż brązowy 1 woreczek
awokado 1 szt
ogórek zielony 1/2 szt
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i awokado

Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu . Po ugotowaniu studzimy ,wyciągamy z woreczka wkładamy do miski. Tuńczyka lekko odsączamy na sitku z nadmiaru oleju. Odsączonego dodajemy do ryżu .Mieszamy doprawiając pieprzem do smaku. Awokado obieramy i kroimy w kosteczkę. Ogórka myjemy i kroimy w kostkę lub półplasterki Mieszamy .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 08.04.2013 08:31
ciekawe połączenie
Piotr-21 02.09.2012 15:40
smaczna
Wiesława1 05.08.2012 18:52
fajna
Betka 30.05.2012 07:48
lubię salatki z tuńczykiem;))
Andysz 29.05.2012 10:52
pycha
iwa643 29.05.2012 08:32
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak