Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem orzechowy do torta

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 50 dkg
cukier puder do smaku
orzechy 2 garście

Przepis i sposób przygotowania na: Krem orzechowy do torta

Margarynę ucieramy do białości co jakiś czas dodając po łyżce cukru pudru. Orzechy pozbawiamy skorup i ścieramy (ja to robię w rozdrabniaczu) na bardzo drobno. Mieszamy z masłem utartym na puch. Gotowy krem wkładamy na chwilę do lodówki,zimnym przekładamy tort.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 02.01.2013 17:36
extra
Norgiusz 02.01.2013 17:36
extra
Dorian 30.08.2012 10:41
super
Gosia20 20.07.2012 09:35
super
Barbara/zuza22_85 01.07.2012 12:11
smaczny
Katarzyna56 12.06.2012 14:20
super
MAR3STA 03.06.2012 14:14
pyszny
tomek18 30.05.2012 12:54
super krem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak