Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenny burger -bułka na ciepło z serem salami i warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka 4 szt
sałata 4 listki
ser żółty 8 plastrów
ogórek zielony 1/2 szt
rzodkiewki 4 szt
majonez
salami 12 plasterków

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenny burger -bułka na ciepło z serem salami i warzywami

Bułkę rozcinamy na pół. Na jedną połówkę kładziemy plasterek salami i plasterek sera zółtego na druga połówkę tak samo . Otwarta bułkę zapiekamy w piekarniku . Gdy ser się roztopi ,wyciągamy z piekarnika. Smarujemy majonezem ,dodajemy listek sałaty klika plasterków ogórka i rzodkiewki . Bułkę zamykamy podajemy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 22.08.2012 11:42
też robiłam są świetne
Miki 17.08.2012 11:37
super
Piotr-21 16.08.2012 10:26
pycha
ewelina/bunia 05.08.2012 17:55
pyszne
kasiaw 01.08.2012 10:43
pycha
Betka 28.05.2012 11:34
ooo fajny;)
Kamila/kami007 28.05.2012 11:06
mniam
iwa643 28.05.2012 07:15
Polecam na kolację

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak