Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grulki z pastą jajeczną

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 10 szt.
jajko 5 szt.
ser żółty 100 gram
majonez 3 łyżki
szczypiorek
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Grulki z pastą jajeczną

Kroki postępowania

1
Ziemniaki obrać osolić i podgotować jakieś 20 minut
Krok 1 - Grulki z pastą jajeczną foto
2
Łyżeczką zrobić otwór w ziemniakach , posolić popieprzyć i włożyć do piekarnika
Krok 2 - Grulki z pastą jajeczną foto
3
jajka drobno pokroić , ser zetrzeć na tarce, wymieszać z majonezem i doprawić . Napełnić ziemniaczki , wyjęte z piekarnika
Krok 3 - Grulki z pastą jajeczną foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna/Dzastus 07.11.2012 13:38
Ciekawe :)
Dorota59 16.10.2012 15:02
ciekawe
Maniek2 25.08.2012 16:21
fajne
Kate131 24.08.2012 11:00
ciekawe
krokodyl 15.07.2012 08:25
super
cooleczka 28.05.2012 19:58
rzeczywiście ciekawy :)
irenka 27.05.2012 22:14
ciekawy przepis,muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak