Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KAPUSTA CZERWONA Z CZERWONĄ PAPRYKĄ

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 główka
cytryna 1 sztuka
cebula 2 sztuki
natka pietruszki 1 natka
jabłka 2 sztuki
oliwa 5 łyżek
sól 1/2 łyżeczki
papryka czerwona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: KAPUSTA CZERWONA Z CZERWONĄ PAPRYKĄ

Kapustę poszatkować, posolić i odstawić na 30 minut.
Do kapusty dodać pokrojoną w kostkę paprykę, drobno pokrojoną cebulę i jabłko. Całość skropić sokiem wyciśniętym z cytryny.
Do kapusty dodać oliwę, a następnie składniki dokładnie wymieszać, po czym posypać drobno posiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 02.11.2013 14:13
fajny przepis
Dorian 07.08.2013 11:22
smaczna kapustka
Ada-Gaba 27.06.2013 18:59
ciekawy przepis
ben-ka 21.06.2013 15:27
smaczna suróweczka.
Motorek 26.05.2013 20:50
fajny przepis
Krystyna32 16.02.2013 10:00
pycha
IKrakowianka 14.01.2013 20:24
fajny pomysł
traktorek 16.11.2012 19:28
interesująca
RenataZ-et 24.08.2012 08:34
Ciekawy przepis
zuzanna_z 13.07.2012 12:51
super surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak