Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 5 plastrów
SOS CZONKOWY do nasmarowania
pieczarki 15 dag
sól, pieprz do smaku
olej do smażenia
ogórek 5 z kurkumą

Przepis i sposób przygotowania na: schab

Kroki postępowania

1
rozbite mięso podzielone na częsci smarujemy sosem czosnkowym- obficie (włąsnej robocizny)
Krok 1 - schab foto
2
wykładamy ser, poduszone wczęsniej (obrane, pokrojone, doprawione) pieczarki. Zwijamy w rolady.
Krok 2 - schab foto
3
Spianym wykałaczką, smażymy na rozgrzanym tłuszczu z każdej strony, mozna przykryc przykrywką. smazymy na małym ogniu
Krok 3 - schab foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 01.09.2012 21:00
linka leci
mic 01.09.2012 21:00
linka leci
Habibi 26.08.2012 06:19
Niebanalne danko :) zwykły schabowy może się znudzić ;)
kamyk 25.08.2012 21:21
rewelacyjny schabowy , lubię takie
berys18 10.07.2012 12:25
fajny schabik
eeee 14.06.2012 10:18
Najlepszy schabowy na świecie :) Smaczny
motyl 03.06.2012 16:23
smaczny
motyl 03.06.2012 16:23
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak