Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab 6 plastrów
ser żółty 6 plastrow
pieczarki 20 dag
olej do smażenia
sos czosnkowy do smaku
pieprz, sól do smaku
Papryka słodka mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy

Kroki postępowania

1
Mięso płuczemy, uboijamy na kotlety najlepiej aby te porcje był większe. Smarujemy z jednej strony sosem czosnkowym
Krok 1 - zrazy foto
2
wykładamy plaster sera żółtego
Krok 2 - zrazy foto
3
pieczarki obieramy, kroimy w kostkę ,podduszamy na patelni z solą , pieprzem i papryką słodką. Poduszone dodajemy na ser żołty.
Krok 3 - zrazy foto
4
Zwijamy w roladkę , spianymy wykałaczkami.Ewentulanie poypujemy pieprzem,
Krok 4 - zrazy foto
5
Smażymy n rozgrzanym tłuszczu, z każdej strony, na małym ogniu pod przykryciem.
Krok 5 - zrazy foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miki47 04.09.2012 10:33
pysznie
treonina 14.08.2012 15:24
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak