Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapustą pekińską i papryczkami marynowanymi

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
marchewka 2
papryczka marynowana 1 słoik
sałata lodowa 1
śmietana kremowa 30% 330 g
szczypiorek 1 pęczek
sól do smaku
koperek 1 pęczek
jogurt naturalny 330 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapustą pekińską i papryczkami marynowanymi

Kapustę szatkujemy. Sałatę lodową rwiemy na mniejsze kawałki. Marchewki kroimy w plasterki. Dodajemy do sałaty i kapusty. Kremówkę mieszamy z jogurtem naturalnym i polewamy ułożone warzywa. Dodajemy posiekany szczypiorek wraz z koperkiem i solimy do smaku. Dokładnie mieszamy. Na wierzch układamy papryczki marynowane. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 19.07.2012 10:38
dla mnie jest ok
JaPaqc 29.05.2012 21:52
pani jest chamska!
SmacznaPyza 27.05.2012 21:37
chyba gotowa mrożonka warzywna była w użyciu...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak